Donaris 930 x 122

a1

Șoferi, mare atenție! Anunțul oficial făcut în această dimineață

Șoferi, mare atenție! Anunțul oficial făcut în această dimineață

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că este semnalată ceață pe autostrada A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 11-49, iar șoferii trebuie să circule cu atenție. Vizibilitatea este, în general, peste 200 de metri.

Aceeași situație este și pe A2 București-Constanța, între București și Fundulea

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

În schimb, se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate sub 200 de metri, pe majoritatea drumurilor din județele Botoșani, Iași, Neamț, Prahova și Suceava, precum și în municipiul București și pe alocuri în județul Ilfov, unde ceața este redusă și sub 100 de metri.

„Pentru o circulație în siguranță în condiții de ceață, sfătuim conducătorii auto să reducă semnificativ viteza de deplasare, mărind dinstanța între autovehicule, să folosească luminile de ceață și să evite manevrele periculoase, conducând pe tot traseul cu atenție sporită!”, informează sursa citată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3