NOR CURIER 930X122

alcool

ŞOFERI PERICOL PE DRUMURILE DIN ARGEŞ!

Alcoolul şi şofatul nu fac casă bună. Cel puţin, nu în ochii celor care au bun simţ şi frică faţă de lege. Pentru alţii, nu contează că starea lor de ebrietate poate duce la accidente ce se pot solda cu urmări tragice!

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Poliţiştii din Argeş au depistat pe drumurile din judeţ mai mulţi şoferi băuţi. Culmea, în aceeaşi zi au prins doi şoferi în comuna Corbi care se aflau sub influenţa alcoolului.

Astfel, poliţiştii Secţiei  Domneşti au depistat un tânăr de 25 de ani din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Corbi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Tot în Corbi, poliţiştii au depistat un şofer de 35 de ani din comuna Brăduleţ, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90