930 x122 grota rece

gropi

ȘOFERI REVOLTAȚI ÎN PITEȘTI: ”NE RUPEM MAȘINILE!”

Șoferi revoltați în Pitești: ”Ne rupem mașinile!”. ”Harta gropilor din Pitești” – așa este denumită o postare de pe un grup a unui site de socializare.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Mai mulți șoferi, nemulțumiți de modul în care arată străzile din municipiul Pitești, semnalează în acest mod care sunt cele mai afectate artere de circulație din oraș.

Șoferii se plâng de gropile și denivelările existente, de exemplu, pe bulevardul Nicolae Bălcescu (în zona Kaufland), bulevardul Eroilor, strada Banat sau strada Smârdan. Șirul străzilor cu probleme continuă cu multe alte exemple, potrivit mesajelor de pe respectivul grup.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

O problemă este și pe strada Obor, nu departe de sediul Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești. ”Ne rupem mașinile, acolo niciodată nu se asfaltează sau deszăpezește.”, scrie un șofer.

La rândul lor, autoritățile susțin că se vor lua măsuri: ”În ultima perioadă au apărut destul de multe gropi prin oraș. Colegii de la ADP le-au inventariat zilele acestea, urmând ca de luni, în funcție de temperaturile exterioare, să începem să le astupăm cu mixtură stocabilă.”, precizează Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3