EcoMoto 930×122

politisti

ȘOFERII CARE FAC „LINIUȚE” ÎN PITEȘTI, „VÂNAȚI” CU RADARUL

Dănuţ Ungureanu, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Piteşti, anunță că a fost demarată o acţiune de combatere a curselor auto ilegale din oraş.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Potrivit lui Ungureanu, în zonele în care autoritățile știu că șoferii fac „liniuțe”, în special în timpul nopții, au fost amplasate radare.

Deja în perioada 27 iulie-2 august, ca urmare a acestei acțiuni, poliţiştii rutieri au amendat în Pitești 44 de şoferi pentru viteză excesivă, precizează Dănuț Ungureanu. Este vorba nu doar de tineri teribiliști care apasă iresponsabil pedala de accelerație, riscând să moară sau să ucidă pe alții, ci și de conducători auto mult prea grăbiți să ajungă la destinație. În patru cazuri au fost reţinute permisele de conducere auto, deoarece viteza a depășit cu peste 50 de kilometri la oră pragul maxim legal prevăzut pentru localităţi.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90