Simona si minzina

jandarmeria

ȘOFERIȚE TRASE PE DREAPTA ÎN ARGEȘ

Șoferițe trase pe dreapta în Argeș. De Ziua Femeii, polițiștii, jandarmii și pompierii argeșeni le-au sărbătorit astăzi pe doamne și domnișoare.

Citiți și: Pompieri, jandarmi și polițiști, cu toate forțele în Trivale, lângă Grotă

Polițiștii argeșeni au oprit în trafic șoferițe, cărora le-au oferit flori. Misiunea specială a polițiștilor s-a desfășurat în municipiul Pitești, orașele Mioveni și Costești și în comuna Albeștii de Argeș.

Citiți și: Probleme serioase, astăzi, pentru șoferii care ajung pe acest drum

La rândul lor, jandarmii au mers în zonele centrale din municipiile Pitești, Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel, dar și în orașele Costești și Topoloveni pentru a le oferi argeșencelor flori.

Și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au celebrat Ziua Femeii. Argeșencele au primit flori din partea pompierilor de la Gărzile de intervenție Mioveni și Topoloveni.

555 cotet

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3