930×122 CAPRA 5

accident

    Soț și soție, morți în accidentul cumplit de pe A1!

    Soț și soție, morți în accidentul cumplit de pe A1!

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    Update, 29 iunie, ora 12:16

    Doi soți și-au pierdut viața în accidentul produs ieri pe Autostrada A1 București-Pitești. Bărbatul ar fi pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    Cei doi tineri se aflau în mașină și cu unul dintre copii, notează Gazeta de Sud. Din fericire, micuțul a scăpat cu viață.

    Diana și Alexandru erau din Târgu Jiu și aveau împreună doi copii, de 3 și 5 ani.

    Accident cumplit pe A1

    accident

    „În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime. Dintre acestea 2 persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost și ea transportată la spital”, a transmis ISU Dâmbovița.

    Potrivit sursei citate, tânărul, bucătar de profesie, și-a pierdut ambele picioare în urma coliziunii și a decedat la scurt timp după ce a fost preluat de ambulanță.

    Soția acestuia a murit o jumătate de oră mai târziu. Femeia era angajată la Centrul „Christian”, din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

    Știrea inițială, 28 iunie, ora 15:39 – Accident pe autostrada A1. Trafic îngreunat către Pitești!

    Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe Autostrada A1 București-Pitești, la km 74, sens de mers spre Pitești, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița.

    Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a lovit glisiera mediană, rămânând imobilizat parțial pe a doua bandă.

    În urma accidentului, două persoane necesită îngrijiri medicale.

    Traficul se desfășoară dirijat, pe prima bandă.

    Foto articol: Facebook Info Trafic Pitesti

    Foto principal: Gazeta de Sud

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90