NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

„Spaima păcănelelor”. Un argeșean a distrus mai multe aparate de joc în valoare de 9.000 de lei

Un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung, a fost reținut de polițiștii argeșeni, după ce și-a făcut un obicei din a distruge aparatele din sălile de jocuri de noroc în care juca.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Ultima dată a comis-o pe 18 iunie. Acesta a creat astfel un prejudiciu total de aproape 9.000 de lei.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Pitești. Polițiștii au descins la “păcănele”!

„În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere (3 acte materiale), și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că la datele de 18 iunie 2022, 28 aprilie 2022 și 28 august 2021, bărbatul în cauză ar fi provocat distrugeri la mai multe aparate de jocuri de noroc, din 2 locații din municipiul Câmpulung, respectiv o locație din municipiul Pitești, cauzând un prejudiciu total de aproape 9.000 de lei.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă:

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3