New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

SPĂLĂTORIE AUTO DIN PITEȘTI, DOSAR PENAL

Spălătorie auto din Pitești, dosar penal. La Secția 2 de Poliție din Pitești a fost înregistrat un dosar penal pentru furt de apă din sistemul public, după ce o echipă a furnizorului, societatea Apă Canal 2.000 SA, a constatat că o spălătorie auto din municipiu ar fi folosit un branșament clandestin prin care ar fi fraudat consumul de apă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Dosarul penal a fost deschis pe numele societății, reprezentată legal de patron/administrator.

Este vorba de spălătoria auto Gelux MTG 2004 SRL de pe strada Căpitan Cuțui din zona Nord a Piteștiului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Potrivit Apă Canal, ”agentul economic a fost identificat în urma analizei consumului de apă raportat la obiectul activității desfășurate, precum și prin compararea consumului cu alți agenți economici cu profil de activitate similar. Spălătoria a intrat într-un program de monitorizare zilnică a consumului, cu ajutorul terminalelor mobile de citire, concluziile conducând la un consum fraudulos de apă”.

Către sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanți ai Serviciului Control Branşamente şi Racorduri al societății au verificat conducta de alimentare cu apă a spălătoriei auto ”și s-a identificat un bypass funcțional, executat la o distanță de 1,5 m față de căminul de branșament (în amonte față de contor, în sensul de curgere a apei)”.

”Atragem atenția și pe această cale asupra riscurilor și sancțiunilor la care se expun utilizatorii serviciilor prestate de SC Apă Canal 2000 SA care vor fi depistați cu branșamente de apă necontorizate, şi anume: plata retroactivă în sistem paușal a serviciilor prestate, amendă contravențională și sesizarea organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt de apă din sistemul public de distribuție.

Acțiunile societăţii Apă Canal 2000 SA vor continua și pentru alte locații pentru care la acest moment există suspiciunea de consum fraudulos de apă”, avertizează societatea Apă Canal.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90