930×122 CAPRA 5

hoț

SPARGERI DE LOCUINŢE ÎN PITEŞTI. PERCHEZIŢII DE AMPLOARE

Spargeri de locuinţe în Piteşti. Percheziţii de amploare. Un bărbat din Argeş de 29 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei au fost recuperate de poliţişti.

Citiți și: S-a dat spargerea în Pitești! Panică la un bloc din oraș

Astfel, la data de 24 februarie poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiilor 3 şi 4 Piteşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeş au efectuat patru percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii februarie a.c., Mihai Florin Iacob, de 29 de ani, din comuna Popeşti, ar fi pătruns în patru locuinţe de pe raza municipiului Piteşti de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

În urma percheziţiilor poliţiştii au identificat telefoane mobile, laptopuri, bijuterii şi accesorii vestimentare în valoare de aproximativ 10.000 de lei, suspectibile a proveni din infracţiuni.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

În urma propunerii Parchetului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetarile continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90