New Profesional Consult 930 x 122

spitalul militar

Spitalul Militar din Piteşti ţinteşte sus: „Condiţii hoteliere la standarde europene”

Săptămâna aceasta a avut loc autoevaluarea activității Spitalului Militar de Urgență Dr.Ion Jianu din Piteşti.

Citiți și: Schimbare în trafic, în Nord! Șoferii și pietonii, afectați

„Autoevaluarea a avut loc în data de 19 ianuarie a.c. în prezența Șefului Direcției Medicale Domnul General maior medic conferențiar universitar doctor Dragoș Marian POPESCU” – se arată în anunţul publicat pe pagina oficială de Facebook a unităţii medicale.

 

Citiți și: Spitalul Militar din Pitești angajează!

 

„Domnul Colonel medic Gheorghe TUDOR, comandantul Spitalului Militar de urgență Dr.Ion Jianu a prezentat misiunile instituției medicale, activitățile și obiectivele de performanță stabilite pe perioada evaluată precum și obiectivele stabilite pentru anul în curs.

Domnul General maior medic conf.univ.dr. Dragoș-Marian POPESCU șef al Direcției Medicale, a felicitat personalul SMU Pitești pentru rezultatele obținute în anul 2021 dar și pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în combaterea pandemiei și asigurat că Spitalul Militar de Urgență Dr.Ion Jianu va beneficia de tot sprijinul conducerii M.A.p.N. în asigurarea resurselor necesare pentru dezvoltarea tuturor proiectelor de infrastructură, pentru condițiile de muncă ale personalului medical, astfel încat SMU Pitești să poată oferi pacienților săi atât militari cât și civili condiții hoteliere la standarde europene.

În încheiere, comandantul S.M.U Pitești a adresat mulțumiri pentru tot sprijinul acordat instituției noastre de către Statul Major al Apărării și Direcția Medicală”, se precizează în mesajul transmis.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90