EcoMoto 930×122

baschet

ADIO CUPĂ!

Cu puțin timp în urmă s-a încheiat în Ploiești prima semifinală a Cupei României la baschet masculin.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

BCM U Pitești a întâlnit CSM Oradea. Meciul a fost unul disputat și echilibrat, cu un final dramatic. La sfârșitul timpului regulamentar scorul a fost 71-71. Pe sferturi scorul a evoluat în felul următor (CSM – BCM U): 18-19, 16-20, 18-9 și 19-23. A fost nevoie de o repriză suplimentară de 5 minute, câștigată de orădeni cu 15-13. Prin urmare, scorul final a fost 86-84 pentru CSM Oradea, care s-a calificat în finala Cupei. Elevii lui Hristu Șapera au fost susținuți de o mică, dar inimoasă galerie.

Piteștenii trebuie să se mulțumească, așadar, cu finala mică, pe care o vor disputa mâine, 12 aprilie, cu începere de la ora 16:30. Adversară le va fi echipa care va pierde în această seară cealaltă semifinală, în care se vor întâlni CSU Asesoft Ploiești și Energia Rovinari. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3