New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

AU PUS MIOVENIUL ÎN MIȘCARE

În perioada 24-29 septembrie 2018, în Mioveni se desfășoară Săptămâna Europeană a Sportului, un program finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, cofinanţat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene de Ministerul Tineretului şi Sportului şi coordonat de Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

Citiți și: Video – Se reconfigurează circulația în zona Uzinei Dacia

Fotbal, baschet, tenis de masă, minivolei, handbal sau oină sunt activităţile, organizate în aer liber ori în sălile de sport, la care participă tinerii din Mioveni în această perioadă.

Activitățile sunt coordonate de Asociația Județeană Sportul pentru Toți-Argeş, în parteneriat cu Primăria, Centrul Cultural Mioveni, C.S. Dacia Mioveni 2012, C.S. Mioveni, Clubul Copiilor, Asociația Clubul Sportiv LTCM Mioveni, precum şi cu unitățile şcolare din oraș.

Citiți și: Două orașe din Argeș, în topul celor mai mari creșteri ale suprafeței

Săptămâna Europeană a Sportului vizează promovarea participării la activităţi sportive şi fizice, dar şi sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale mişcării.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441