Donaris 930 x 122

mioveni

AU PUS MIOVENIUL ÎN MIȘCARE

În perioada 24-29 septembrie 2018, în Mioveni se desfășoară Săptămâna Europeană a Sportului, un program finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, cofinanţat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene de Ministerul Tineretului şi Sportului şi coordonat de Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Fotbal, baschet, tenis de masă, minivolei, handbal sau oină sunt activităţile, organizate în aer liber ori în sălile de sport, la care participă tinerii din Mioveni în această perioadă.

Activitățile sunt coordonate de Asociația Județeană Sportul pentru Toți-Argeş, în parteneriat cu Primăria, Centrul Cultural Mioveni, C.S. Dacia Mioveni 2012, C.S. Mioveni, Clubul Copiilor, Asociația Clubul Sportiv LTCM Mioveni, precum şi cu unitățile şcolare din oraș.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Săptămâna Europeană a Sportului vizează promovarea participării la activităţi sportive şi fizice, dar şi sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale mişcării.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90