NOR CURIER 930X122

baschet

BASCHET SPECTACOL CU AMERICANII DE LA HARLEM GLOBETROTTERS! AFLĂ CÂT COSTĂ BILETUL!

Faimoasa echipă americană de baschet Harlem Globetrotters vine în București, urmând să susțină un show de zile mari pe 21 aprilie, cu începere de la ora 17, la Sala Polivalentă.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

„Recunoscuți în întreaga lume ca fiind adevărați magicieni ai baschetului, membrii trupei Harlem Globetrotters se pricep de minune să mențină publicul în priză, cu un amestec unic de doze consistente de comedie, pigmentate cu jonglerii cu mingea, driblinguri incredibile, aruncări la coș nemaivăzute și deja celebrele slam-dunk-uri. (…) În cei aproape 85 de ani de existență celebra trupă Harlem Globetrotters a jucat în mai mult de 25.000 de partide de baschet, în 120 de țări de pe șase continente, realizând un spectacol unic în fața a peste 130 de milioane de fani.”, scrie într-un comunicat de presă al Federației Române de Baschet.

Un bilet de intrare la marele spectacol de pe 21 aprilie costă 74, 90 de lei la categoria a IV-a, 96, 30 de lei la categoria a III-a, 139, 10 lei la categoria a II-a, 181, 90 de lei la categoria I și 214 lei la categoria VIP.

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90