NOR CURIER 930X122

baschet

BCM U, MISIUNE IMPOSIBILĂ? „NU E UȘOR, DAR NICI IMPOSIBIL!”

În această seară, de la ora 20, în Sala Sporturilor Trivale BCM U va juca cel de al treilea meci cu CS Energia Târgu Jiu, din sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Pentru elevii lui Hristu Șapera este o partidă decisivă. După ce au pierdut primele două dispute în Gorj (cu 76-74 și 89-77), piteștenii sunt obligați să câștige astăzi. Dacă se vor impune, mâine va urma, tot în Sala Sporturilor, al patrulea meci. Iar dacă BCM U va avea succes și mâine, întâlnirea care va hotărî echipa calificată în semifinale se va disputa în Târgu Jiu.

„Evident nu este uşor, dar nici imposibil!

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

Ştim că orice meci pe care îl câştigăm întoarce balanţa în favoarea noastră. Energia se apropie cu paşi repezi de Final Four-ul EuroChallenge, iar cu cât timpul se scurge, cu atât formaţia este mai focusată asupra evenimentului. Noi vrem ca astăzi să avem o energie bună şi să jucăm pe parcursul celor 40 de minute extrem de concentraţi la planul nostru de joc.

Aportul publicului poate fi foarte important, aşa cum a fost pe întreg parcursul sezonului. Se ştie foarte bine faptul că noi am câştigat meciuri dificile acasă, meciuri în care porneam cu şansa a doua, meciuri în care am fost conduşi şi am revenit. Energia pe care ne-o dau publicul şi oamenii care au venit alături de această echipă ne poate ajuta foarte mult şi cred eu că poate să fie decisivă într-un meci echilibrat.”, declară înaintea jocului de diseară Hristu Şapera, antrenorul principal al piteștenilor.

Potrivit organizatorilor, un bilet de intrare la meci costă doar 5 lei.

Partida va avea și un caracter umanitar. Ca de obicei în ultima vreme, în sală vor fi amplasate două urne în care spectatorii vor putea dona bani pentru Eduard Nonu, tânărul piteștean bolnav de cancer limfatic. Sosit pentru câteva zile în țară din Italia, acolo unde urmează un tratament, Edi a venit astăzi să le mulțumească personal baschetbliștilor de la BCM U pentru implicarea lor în acțiunea umanitară desfășurată în sprijinul său (foto 2). (Foto principală: Facebook BCM U Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90