930×122 CAPRA 5

amical

BCM U PITEŞTI, EŞEC PE TEREN PROPRIU ÎN MECI AMICAL CU DINAMO

Echipa de baschet masculin BCM U Piteşti a continuat seria partidelor amicale în vederea pregătirii apropiatului nou sezon competiţional, întâlnind ieri în Sala Sporturilor Trivale pe Dinamo Bucureşti. Elevii lui Jovica Arsic au pierdut cu 72-52.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Noah Dahlman, de la oaspeţi, a avut un bilanț de 17 puncte, fiind principalul marcator al partidei. Pentru gazde cel mai bun marcator a fost Aleksandar Mladenovic, cu 13 puncte, urmat de Adrian Tudor, cu 8 puncte, şi Alexandru Neguţ, cu 7 puncte. BCM U Piteşti a jucat fără Ron Ross, iar Richards Kuksiks a evoluat doar în prima repriză.

La finalul săptămânii viitoare BCM U va participa la cel de-al doilea turneu de pregătire din această perioadă precompetiţională. În perioada 11-13 septembrie piteștenii vor evolua în Cupa „Mureş”, alături de BC Mureş, Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş.

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

Ulterior, în zilele de 16 și 17 septembrie, în Sala Sporturilor Trivale BCM U va juca în prima ediţie a memorialului „George Ziguli”, la care au fost invitate să participe Steaua Bucureşti, CSU Sibiu şi Lukoil Academic Sofia (din Bulgaria).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90