930×122 CAPRA 5

baschet

BCM U PITEŞTI A ÎNCHEIAT SOCOTELILE CU GRECII. URMEAZĂ BULGARII!

După participarea la Cupa Energia, echipa BCM U Piteşti, antrenată de către Hristu Şapera, a făcut deplasarea în Grecia, pentru o nouă serie de partide amicale.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Baschetbaliştii piteşteni s-au duelat cu două divizionare secunde (SFK Perikos-Arhelaos, Ermis Lagkada), respectiv cu o formaţie de primă ligă (BC Trikala). Rezultatele au fost unele pozitive, BCM U învingând în toatele cele trei jocuri.

Aşa cum v-am informat deja, marţi (9 septembrie), piteştenii au învins-o categoric pe Perikos-Arhelaos cu scorul de 96-48. A urmat victoria înregistrată împotriva celor de la Ermis Lagkada, scor 76-59. În ultimul meci amical baschetbaliştii argeşeni au trecut de BC Trikala cu scorul de 80-76.

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

De notat este faptul că BCM U va mai disputa alte două partide amicale, însă nu în ţara elenă. În Bulgaria, echipa se va duela pe 15 şi 16 septembrie cu Rilski Sportist, respectiv Levski Sofia.

După revenirea în ţară, Ross&Co se vor pregăti în Piteşti timp de căteva zile. În perioada 19-21 septembire, la Bucureşti, formaţia alb-violetă va participa la Cupa Steaua.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA