930X122 MAIA

baschet

BCM U PITEŞTI A ÎNCHEIAT SOCOTELILE CU GRECII. URMEAZĂ BULGARII!

După participarea la Cupa Energia, echipa BCM U Piteşti, antrenată de către Hristu Şapera, a făcut deplasarea în Grecia, pentru o nouă serie de partide amicale.

Citiți și: Profesoară de la Colegiul „Brătianu”, proiect pentru tineri în Atena

Baschetbaliştii piteşteni s-au duelat cu două divizionare secunde (SFK Perikos-Arhelaos, Ermis Lagkada), respectiv cu o formaţie de primă ligă (BC Trikala). Rezultatele au fost unele pozitive, BCM U învingând în toatele cele trei jocuri.

Aşa cum v-am informat deja, marţi (9 septembrie), piteştenii au învins-o categoric pe Perikos-Arhelaos cu scorul de 96-48. A urmat victoria înregistrată împotriva celor de la Ermis Lagkada, scor 76-59. În ultimul meci amical baschetbaliştii argeşeni au trecut de BC Trikala cu scorul de 80-76.

Citiți și: Fetele de la “Brătianu” încing atmosfera la Sala Sporturilor!

De notat este faptul că BCM U va mai disputa alte două partide amicale, însă nu în ţara elenă. În Bulgaria, echipa se va duela pe 15 şi 16 septembrie cu Rilski Sportist, respectiv Levski Sofia.

După revenirea în ţară, Ross&Co se vor pregăti în Piteşti timp de căteva zile. În perioada 19-21 septembire, la Bucureşti, formaţia alb-violetă va participa la Cupa Steaua.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3