New Profesional Consult 930 x 122

baschet

BCM U A PUS MUREȘUL LA RESPECT!

BCM U Pitești a avut parte în această seară, în Sala Sporturilor Trivale, de publicul pe care și l-a dorit: în număr mare și vocal, încurajându-și favoriții.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

La capătul unei dispute echilibrate, elevii lui Hristu Șapera au reușit să câștige prima dublă de pe teren propriu cu BC Mureș Târgu Mureș. Scorul final a fost 84-79 pentru piteșteni. Iată evoluția scorului pe sferturi (gazde-oaspeți): 21-8, 16-26, 28-23 și 19-22. În condițiile în care acum o săptămână pierduse ambele partide jucate în Târgu Mureș, BCM U avea nevoie în mod obligatoriu de victorie în această seară. Odată trecut primul hop, piteștenii vor evolua din nou mâine, cu începere de la ora 18:15, împotriva mureșenilor, tot în Sala Sporturilor.

Meciurile cu BC Mureș Târgu Mureș contează pentru play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, faza sferturilor de finală. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3