Donaris 930 x 122

aur

„BRĂTIANCA” MEDALIATĂ DE 10 ORI CU AUR LA KARATE

La doar 15 ani, Elena Ana Maria Balaş, elevă la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, este de patru ori campioană naţională la karate şi de două ori campioană mondială la kumite (ramură a karate-ului care presupune lupta directă între doi competitori). A câștigat în jur de 30 de medalii, dintre care nu mai puțin de 10 sunt din aur! În paralel practică judo şi baschet.

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

,,Sunt înscrisă la karate de aproximativ cinci ani. Am încercat o mulţime de alte sporturi, însă niciunul nu m-a atras ca acesta. O bună prietenă mi-a sugerat să mă duc la arte marţiale. Am acceptat, dar eram puţin sceptică. Mai apoi aveam să descopăr că este într-adevăr ceea ce vreau să fac. Mă lupt doar cu fete de categoria mea, iar înaintea fiecărui concurs antrenorul meu, Tiberiu Tănase, ne antrenează, pe mine și colegele mele, într-o grupă de performanţă.’’, spune Elena pentru ePitești.

„Brătianca” deţine centura galbenă la karate, gradul 6 kyu, şi centura albă la judo. (Foto: Facebook Ana Balas)

Citiți și: Lovitură pe piața transferurilor politice: ”Garcea” s-a înscris în AUR!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90