New Profesional Consult 930 x 122

baschet

CEL MAI TÂNĂR JUCĂTOR DIN LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET ESTE UN PITEȘTEAN

La BCM U Pitești evoluează cel mai tânăr jucător din Liga Națională de baschet masculin. La 16 ani Mihai Căprărescu și-a făcut debutul într-un meci oficial al seniorilor la partida pe care piteștenii au disputat-o weekend-ul trecut în Sala Sala Sporturilor Trivale cu CS Concordia Chiajna.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Antrenorul Hristu Șapera l-a introdus în teren cu 12 secunde înainte de final. Primarul Tudor Pendiuc a ținut să-l premieze din partea instituției în fruntea căreia se află. „Mă bucură faptul că antrenorul mi-a oferit şansa de a debuta în Liga Națională de baschet masculin, chiar dacă pentru puţine secunde. Voi munci în continuare, pentru a progresa şi pentru a dovedi că merit să fac parte din această echipă. Le mulţumesc suporterilor care au fost prezenţi la sală, care m-au aplaudat şi m-au susţinut, îi mulţumesc domnului primar Tudor Pendiuc pentru premiul acordat şi, nu în ultimul rând, părinţilor mei, care m-au susţinut şi mă susţin în continuare în cariera mea de baschetbalist.”, a declarat Mihai pentru totalbaschet.ro.

Cel mai tânăr jucător din Liga Națională de baschet masculin este fiul lui Sorin Căprărescu, managerul lui BCM U Pitești. (Foto: totalbaschet.ro)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3