930 x122 grota rece

cristian gentea

DECIZIE TRANȘANTĂ LA FC ARGEȘ

Decizie tranșantă la FC Argeș.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Cristian Gentea (foto 1), consilier municipal, președinte al PSD Pitești și președintele clubului FC Argeș, și viceprimarul municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu (foto 2), le-au făcut, ieri, o vizită jucătorilor de la FC Argeș înaintea meciului din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu.

Scopul vizitei a fost acela de a le propune jucătorilor FC Argeș noul sistem de premiere.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Concret, pentru un meci câștigat în deplasare, fiecare jucător titular al FC Argeș va primi suma de 1000 de lei, iar pentru un egal – 500 de lei. În cazul în care FC Argeș are rezultate slabe acasă, jucătorii vor înapoia din banii primiți până la momentul respectiv: 1000 de lei de jucător pentru fiecare meci pierdut pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

În cazul în care partida se termină cu un scor egal pe stadionul din Trivale, jucătorii vor înapoia câte 500 de lei fiecare. De asemenea, FC Argeș trebuie să își atingă obiectivul de a se clasa între locurile 1 și 7.

Noul sistem de premiere și-a dovedit efectul scontat, FC Argeș impunându-se cu un categoric 5-1 contra echipei din Târgu Jiu, în deplasare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90