930×122 CAPRA 5

baschet

DISEARĂ, „VULCAN” LA SALA SPORTURILOR – BASCHET DE 5 STELE

Nu avem nicio îndoială: diseară Sala Sporturilor Trivale va fi un „vulcan”.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Publicul este așteptat să umple tribuna până la refuz la meciul BCM U Pitești-CSU Asesoft Ploiești. Pentru că astăzi este Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele vor avea intrare liberă. Partida, contând pentru etapa cu numărul 23 a Ligii Naționale de baschet masculin, va începe la ora 19:50.

Se anunță o dispută de zile mari, elevii lui Hristu Șapera întâlnind campioana en titre.

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

„Întâlnim cea mai bună echipă din România şi clubul care a adus cea mai mare recunoaştere internaţională în acest an. E adevărat că au renunţat la anumiţi jucători după campania din EuroCup, dar cei pe care i-au adus ca înlocuitori sunt la acelaşi nivel.

Multă lume se grăbeşte să desconsidere Asesoftul în acest moment din cauze extrabaschetbalistice şi uită tradiţia de învingător a acestui club, calitatea jucătorilor din lot, precum şi experienţa staff-ului tehnic şi managerial. Rămân la părerea că Asesoft este cea mai bună echipă din România.

Totuşi, asta nu înseamnă că sunt invincibili, mai ales că noi am demonstrat că putem învinge orice echipă din campionatul nostru, în special acasă. Ne dorim foarte mult să le facem cadou o victorie specială suporterilor noştri şi mai ales doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie!”, declară Hristu Șapera, antrenorul principal al lui BCM U, pentru scmpitesti.ro.

Meciul va fi arbitrat de Marius Ciulin, Dragoș Stan și Ciprian Ciocan. Comisar de joc a fost desemnat Mircea Martiș. (Foto Arhivă: Facebook BCM U Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90