Donaris 930 x 122

cs dacia mioveni

EXCELENT! 4 MEDALII LA EUROPENE PENTRU KARATIȘTII ARGEȘENI

Weekend-ul trecut, în Turcia, în Istanbul, a avut loc Campionatul European de Karate Shotokan WSF, la care au participat peste 600 de sportivi din 18 ţări.

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

Din lotul coordonat de antrenorul sensei Ene Sebastian au făcut parte cinci sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012: Radu Ionescu, Cătălin Georgescu, Laurenţiu Catrinescu, Ştefan Stancu şi David Dumitra.

Sportivii argeșeni au reuşit să aducă pentru România şi pentru Mioveni nu mai puţin de 4 medalii, dintre care 2 de argint şi 2 de bronz:

Citiți și: Echipa CS Dacia Mioveni are un nou antrenor secund

David Dumitra – locul 2 la categoria copii III, secţiunea Kumite WKF

Ştefan Stancu – locul 2 la categoria copii III, secţiunea Kumite Shobu Ippon

Laurenţiu Catrinescu – locul 3 la categoria minicadeţi, secţiunea Kumite Shobu Ippon

Radu Ionescu – locul 3 la categoria cadeţi, secţiunea Kumite Shobu Ippon.

Antrenorul Sebastian Ene se declară mulţumit: „Sunt rezultate deosebite obţinute de sportivii noştri la acest campionat deosebit de greu. Acum, la final, ne bucurăm că am reuşit să aducem aceste medalii importante pentru România şi oraşul Mioveni. Ţin să mulţumesc conducerii clubului şi autorităţilor locale pentru că au asigurat această deplasare şi cu siguranţă vom încerca ca şi de acum înainte să obţinem rezultate pe măsură.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90