NOR CURIER 930X122

cs dacia mioveni 2012

KARATIȘTII DIN MIOVENI SPULBERĂ TOT

Karatiștii din Mioveni „spulberă” tot. Trei sportivi ai secţiei de karate a CS Dacia Mioveni 2012 au participat ieri în Râmnicu Vâlcea la cea de-a XIX-a ediție a Cupei Saishin, competiție la care au concurat peste 400 de sportivi din țară.

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

Cei trei – Floricică Raris, David Dumitra și Antonio Elisei – au concurat la probele de kumite, kata și interstiluri, obținând rezultate remarcabile.

Doi dintre cei trei și-au “spulberat” adversarii, urcând pe prima treaptă a podiumului: Floricică Raris a obținut locul la secțiunea kata și tot pe primul loc a încheiat Antonio Elisei la secțiunea kumite.

Citiți și: Victorina Bora este noul antrenor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

David Dumitra a obținut locul al treilea la secțiunea interstiluri (deși nu a fost înfrânt, a pierdut la puncte).

Sportivii din Mioveni au fost însoţiţi de antrenorul lor, sensei Sebastian Ene. Conducerea clubului îi felicită pentru aceste rezultate deosebite.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90