EcoMoto 930×122

cantonament

HANDBALISTELE DIN MIOVENI, ÎN CANTONAMENT

Handbalistele din Mioveni, în cantonament. Handbalistele de la CS Mioveni 2012 au început oficial antrenamentele pentru noul sezon competiţional.

Citiți și: Bianca, steaua Piteștiului! Tatăl acesteia, polițist local, eroul care a salvat o viață

Locul ales pentru cantonament este Dealul Sasului, o zonă care oferă, pe lângă frumusețea muntelui și aerul curat, mai multe opțiuni prin care antrenorul Daniel Gheorghe se poate ocupa de pregătirea fizică a echipei.

Antrenorul se va baza în noul sezon şi pe câteva jucătoare nou-venite în această vară: Carmen Veşca, de la CSM Slatina, care va juca pe postul de inter, Anca Onicaş, tot inter, și portarul de ligă naţională Diana Diaconu, care a evoluat la CSM Slatina şi la HC Zalău. La centru, echipa s-a întărit cu Anisa Şerban, venită de la CSM Ploieşti. În schimb, au plecat portăriţele Ancuţa Moroianu şi Ioana Stăncescu.

Citiți și: Pitești. Oamenii au rămas ,,mască”! Ce au putut face franțuzoaicele în Centru

Potrivit conducerii clubului, vor urma și căteva jocuri de verificare. Este vorba de un turneu care se va desfășura la finalul lunii august și începutul lui septembrie în Plopeni, la care vor participa două echipe din liga naţională şi alte patru din liga a doua. De asemenea, echipa ar urma să joace şi cu CSM Bucureşti, pe 24 sau 25 august.

Conducerea clubului dorește să le mulțumească public atât Consiliului Local Mioveni, cât și SC Delta Invest S.R.L. pentru sprijinul acordat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3