NOR CURIER 930X122

albota

EXCLUSIV! AZI FC ARGEȘ A FĂCUT „MASACRU”!

FC Argeș 1953 a jucat astăzi pe teren propriu cu ACS Gloria Berevoești. Meciul, care a contat pentru etapa cu numărul 11 a Ligii a IV-a (Județeană), s-a disputat pe stadionul din Albota, comună de lângă Pitești.

Citiți și: Lux și eleganță! G&C Auto Dealer Pitești: O nouă destinație pentru pasiunea auto!

Înainte de partidă alb-violeții au anunțat că singurul lor obiectiv este victoria, victorie pe care să o dedice memoriei celui care a fost Nicolae Dobrin. Zilele trecute s-au împlinit șapte ani de la moartea celui mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. A fost nu doar victorie. A fost „masacru”! Piteștenii s-au impus categoric: 7-0!

Constantin Schumacher a deschis scorul în minutul 12, același Schumacher marcând mai târziu încă o dată. Tot câte două goluri au reușit și Andrei Barbu și Florin Ciobanu. De asemenea, a punctat și Ion Cosmin. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90