NOR CURIER 930X122

adrian preda

GENTEA PROPUNE PREMIEREA UNUI VICECAMPION EUROPEAN

Gentea propune premierea unui vicecampion european. Consilierul municipal Cristian Gentea, preşedinte al PSD Piteşti (foto), a propus aseară Consiliului Local premierea unui tânăr sportiv.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Este vorba de Adrian Preda, care a obținut medalia de argint la categoria 54 de kilograme la Campionatul European desfăşurat de curând în Rusia. În finală, tânărul pugilist din Piteşti a fost învins la puncte de un sportiv din ţara gazdă.

„Vreau să le mulţumesc colegilor mei că au fost de acord acum un an cu propunerea mea de a înfiinţa o secţie de box. Aveam doi copii foarte buni, fără tată. Spuneam atunci că unul dintre ei va ajunge campion european cât de curând. Nu a ajuns anul acesta, va ajunge la anul! Propun ca în şedinţa viitoare de Consiliu să aprobăm o premiere pentru acest sportiv”, a spus Cristian Gentea.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Adrian Preda, sportiv legitimat la CSM Pitești/FC Argeș, este antrenat de maestrul Ioniţă Mărăşescu. În prezent are o indemnizaţie de numai 600 de lei pe lună.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90