New Profesional Consult 930 x 122

baschet

HRISTU ȘAPERA A REVENIT LA BCM U

Hristu Șapera a revenit ca antrenor principal pe banca tehnică a lui BCM U. Șapera a ajuns astăzi la o înțelegere cu BCM U, urmând să antreneze echipa piteșteană cel puțin în ultimele 5 meciuri din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Amintim că Șapera a plecat de la BCM U în vara anului trecut, după ce antrenase doi ani echipa din Pitești. El a optat atunci pentru Steaua CSM EximBank. Iată ce spunea la despărțirea de publicul piteștean: http://epitesti.ro/stiri/sport/hristu-sapera-mesaj-emotionant-la-despartire/. Ulterior, a mai antrenat și Energia Târgu Jiu.

Precizăm că Hristu Șapera revine la BCM U ca urmare a rezilierii amiabile și de comun acord a contractului dintre club și antrenorii Andjelko Mandic şi Goran Damnjanovic, la capătul unei perioade în care echipa nu a reușit calificarea în play-off.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90