Donaris 930 x 122

bcm u

HRISTU ȘAPERA, MESAJ EMOȚIONANT LA DESPĂRȚIRE

Hristu Șapera a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare după despărțirea de BCM U. În mesaj Șapera îl amintește și pe profesorul George Ziguli, cel care a fost inima baschetului piteștean. Acum deja fostul antrenor principal al lui BCM U este tehnician la Steaua CSM EximBank, echipă cu care ieri a semnat un contract.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

„Viaţa ne duce de multe ori la răscruce de drumuri şi uneori alegerile sunt dintre cele mai dificile. Anul acesta am avut o astfel de decizie de luat şi vreau să ştiţi că am avut şi multe îndoieli nu asupra destinaţiei, ci asupra locului de unde plec.

Am petrecut doi ani minunaţi, cu trăiri dintre cele mai intense şi cu învăţăminte cât pentru o viaţă. Dar mai ales am trăit doi ani alături de nişte oameni minunaţi, care nu au cerut nimic în schimb, au oferit dragostea, bucuria şi energia lor, indiferent dacă lucrurile au mers bine sau rău. Împreună am făcut din BCM U o echipă unanim respectată şi apreciată pentru profesionalism şi seriozitate.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Mulţumesc tuturor colaboratorilor mei din aceşti doi ani, staff-ului tehnic şi administrativ pentru că m-au ajutat necondiţionat, cu toată forţa şi priceperea lor. Îi mulţumesc în special domnului Ziguli, pentru că el a fost cel care mi-a acordat şansa de a vă cunoaşte pe toţi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat şi se luptă pentru existenţa acestei echipe. Eforturile financiare sunt mari şi Piteştiul este norocos că încă se găsesc oameni dispuşi să înţeleagă şi să păstreze viu acest fenomen.

Dar mai ales vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, celor care ne-aţi susţinut în tot acest timp. Pe unii am avut plăcerea şi bucuria să îi cunosc personal, pe alţii doar i-am auzit şi i-am simţit la meciuri. Cu toţii aţi arătat că puteţi muta munţii din loc cu energia voastră. Veţi rămâne mereu în inima mea pentru tot ceea ce aţi făcut pentru echipă, dar mai ales pentru tot ceea ce sunteţi. Ştiu că această echipă va avea şi în continuare susţinerea dumneavoastră necondiţionată şi, indiferent în ce postură mă voi întoarce în Piteşti, rămâneţi parte din sufletul meu.”, scrie Hristu Șapera.

BCM U Pitești caută acum un alt antrenor principal.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3