Donaris 930 x 122

argeș mall

Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Noua linie de transport public 1B devine funcțională, anunță Primăria.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești împreună cu Operatorul regional Publitrans 2000 anunță că, începând cu data de 1 mai, linia 1B devine funcțională!

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

Traseul liniei va fi următorul:

Argeș Mall – Lânăriei – Autogară Sud – Camera de Conturi – Casa de Pensii – Centrul de Diagnostic și Tratament – Colegiul Național „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean Argeș – Agenția de Protecție a Mediului – Cozia – Gară Sud – Centrul Universitar Pitești (scări) – Depoul C.F.R. – Argeș Mall.

„Prima plecare din cap linie Argeș Mall va fi la ora 07:20.

Iar ultima plecare la ora 22:20. Sunt valabile atât în zilele lucrătoare, cât şi în weekend şi în zilele de sărbătoare legală.

Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Intervalele de succedare a autobuzelor vor fi cuprinse între 40 și 60 de minute.

Transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne, dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, având camere de supraveghere video și fiind adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Programul va fi afișat în toate stațiile de parcurs, putând fi accesat prin intermediul site-ului publitrans2000.ro, cât și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps.”, precizează sursa citată.

Foto principal: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Duta vasile spune:

    ce bine ar fi sa luați atitudine contra șoferilor care nu folosesc mijloacele de informare cu care sunt dotare autobuzele… mai deunăzi un șofer, întrebat de ce nu le folosește, mi-a răspuns ca ce eu nu trăiesc în pitesti și nu am habar ce stație urmează? Va rog domnule director sa luați atitudinevfata de acesti șoferi retrograzi !!!

  • Nicu spune:

    1B,această nouă linie de transport public de călători,ar trebuii să deservească absolut toate marile centrele comerciale,(inclusiv Vivo mall),iar traseul să includă toate cartierele orașului,astfel,traficul rutier s-ar fluidiza,poluarea ar fi diminuată semnificativ,cetățenii s-ar bucura de comfortul și utilitatea transportului în comun,iar spațiile verzi(devenite locuri de parcare),ar avea șansa,in timp,”să fie redate” tuturor cetățenilor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90