EcoMoto 930×122

cristian gentea

MĂSURĂ DECISIVĂ PENTRU FC ARGEŞ

Măsură decisivă pentru FC Argeș. Preşedintele Consiliului de Administraţie al lui FC Argeş, consilierul local Cristian Gentea (foto), avertiza recent că, din cauza legislaţiei, clubul de fotbal al municipalității nu ar mai putea fi finanţat de Primăria Pitești în eventualitatea promovării echipei în Liga I (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Cristian Gentea are, însă, acum o veste mare pentru viitorul lui FC Argeş.

„Legea Educaţiei, care prevedea interdicţia finanţării, a fost modificată, iar în prezent echipa poate fi finanțată de Primărie în Liga I. Legea fusese retransmisă Parlamentului de preşedintele Klaus Iohannis, iar Parlamentul a făcut modificări care ajută nu doar FC Argeş, ci toate entităţile sportive.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Potrivit Constituţiei, Klaus Iohannis nu mai poate refuza acum promulgarea legii.”, precizează Cristian Gentea pentru ePitești.

Obiectivul asumat de antrenorul principal Emil Săndoi pentru sezonul competițional 2018-2019 este promovarea din Liga a II-a în prima Ligă fotbalistică a țării.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90