Donaris 930 x 122

cristian gentea

MĂSURĂ DECISIVĂ PENTRU FC ARGEŞ

Măsură decisivă pentru FC Argeș. Preşedintele Consiliului de Administraţie al lui FC Argeş, consilierul local Cristian Gentea (foto), avertiza recent că, din cauza legislaţiei, clubul de fotbal al municipalității nu ar mai putea fi finanţat de Primăria Pitești în eventualitatea promovării echipei în Liga I (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Cum s-a dezvoltat Piteştiul cu Gentea primar. Bilanţ la împlinirea unui an de mandat

Cristian Gentea are, însă, acum o veste mare pentru viitorul lui FC Argeş.

„Legea Educaţiei, care prevedea interdicţia finanţării, a fost modificată, iar în prezent echipa poate fi finanțată de Primărie în Liga I. Legea fusese retransmisă Parlamentului de preşedintele Klaus Iohannis, iar Parlamentul a făcut modificări care ajută nu doar FC Argeş, ci toate entităţile sportive.

Citiți și: Firmă evacuată de pe domeniul public din Pitești

Potrivit Constituţiei, Klaus Iohannis nu mai poate refuza acum promulgarea legii.”, precizează Cristian Gentea pentru ePitești.

Obiectivul asumat de antrenorul principal Emil Săndoi pentru sezonul competițional 2018-2019 este promovarea din Liga a II-a în prima Ligă fotbalistică a țării.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441