930X122 MAIA

intră în joc

MIOVENI: S-A DAT START PROIECTULUI “INTRĂ ÎN JOC, CÂȘTIGĂ-ȚI SĂNĂTATEA!”

Mioveni: S-a dat start proiectului “Intră în joc, câștigă-ți sănătatea!”. În sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din oraşul Mioveni a avut loc astăzi deschiderea oficială a proiectului „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”. La eveniment au participat oficialități locale și județene.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

După deschiderea oficială, au fost prezentate și câteva momente artistice, susținute de Alexia Niculae, Izabel Cristescu și trupa de gimnastică a Centrului Cultural Mioveni.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Proiectul se desfăşoară pe mai multe ramuri ale sportului de echipă – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete. La competiții se pot înscrie elevi nelegitimaţi la disciplina la care participă, meciurile fiind arbitrate de profesori de educaţie fizică şi sport – la etapele preliminare şi de arbitri acreditaţi în – fazele semifinale şi finale ale campionatului.

Proiectul sportiv iniţiat de Instituţia Prefectului Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean și cu sprijinul Primăriei Mioveni, Asociaţiei Sportive „Sportul pentru toţi”, Primăriei Ştefăneşti şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, a ajuns la cea de-a patra ediţie și se desfășoară în perioada 13 octombrie-15 decembrie 2018.

Scopul acţiunii este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, prin acest proiect se urmăreşte îndrumarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi spre sportul de echipă.

La fiecare ediţie, interesul elevilor de a participa a crescut, în acest an înscriindu-se 293 de echipe, cu 50 mai multe decât în 2017, urmând să fie implicați aproximativ 3.000 de copii din mediul urban şi rural.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA