930×122 CAPRA 5

andrei picui

PITEȘTEANUL ANDREI PICUI, CANTONAMENT DE 5 STELE CU CAMELIA POTEC

Alături de zeci de înotători din întreaga țară, piteșteanul Andrei Picui a participat în perioada 2-9 septembrie la un cantonament de 5 stele.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Dublul campion național la categoria lui de vârstă la proba de 50 de metri liber masculin s-a antrenat în București, în complexul Stejarii Country Club, cu profesioniști delegați de Federația Română de Înot, la inițiativa Cameliei Potec. Președinta federației, fostă mare campioană, a pus și ea umărul la antrenamentele micilor sportivi.

De altfel, copiii participanți au fost selectați în cadrul programului intitulat „Camelia Potec în căutarea viitorilor campioni”.

Citiți și: BAZIN NOU DE ÎNOT ÎN PITEȘTI

Copiii au beneficiat de condiții excelente de pregătire, de cazare la hotel, masă, testări psihologice, dar și divertisment, vizitând Palatul Parlamentului.

Inițiativa Cameliei Potec și a federației pe care o conduce este demnă de toată lauda, cu atât mai mult cu cât, din păcate, în sportul românesc la nivel de copii și juniori se investește foarte puțin. „Cantonamentul a fost extrem de motivant pentru mine. Mulțumesc doamnei Camelia Potec și federației pentru excelenta inițiativă.”, declară Andrei Picui pentru ePitești.

Amintim că Picui este legitimat la LPS Pitești și are 11 ani.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90