930×122 CAPRA 5

Pitesti

Piteștiul, model de business sportiv

Piteștiul, model de business sportiv

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Piteştiul va avea un nou stadion, iar valoarea investiţiei se ridică la 416 milioane lei. Nevoia unui nou stadion în Piteşti a venit ca urmare a faptului că actual stadion are costuri de întreţinere foarte mari şi nu mai îndeplineşte condiţiile UEFA, conform reprezentanţilor Primăriei Piteşti, citați de zf.ro.

Publicația economică publică un articol pe această temă, având ca temă „business-ul sportiv” care se va dezvolta la Pitești.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Necesitatea şi oportunitatea construirii unui nou stadion derivă din punctele slabe pe care le are stadioul existent, cu privire la costuri ridicate de întreţinere, infrastructură deteriorată, rambleul general, precum şi nocturna existentă au depăşit de mult durata de viaţă a unei construcţii şi cu siguranţă din punct de vedere funcţional, stadionul existent cu adăugiri şi modificări în timp nu respectă prevederile actuale de omologare ale unui stadion UEFA 4“, spun reprezentanţii Primăriei Piteşti.

Viitorul stadion din Trivale va fi omologat conform criteriilor UEFA – categorie 4, pe care să se poată juca meciuri de campionat naţional – Liga I şi meciuri internaţionale.

Noul stadion urmează să aibă 15.000 de locuri, panouri solare, staţii de încărcare pentru maşinile electrice, spaţii comerciale, 14 loje, 70 de locuri pentru mass-media, o sală multifuncţională pentru celelalte secţii sportive ale clubului şi în jur de 550 de locuri de parcare.

Finanţarea proiectului va fi asigurată de Compania Naţională de Investiţii, însă nu se ştie exact când vor începe lucrările.

„Estimarea demarării lucrărilor de construcţii se va realiza după obţinerea Hotărârii de Guvern de aprobare a indicatorilor tehnico-economici şi contractării lucrărilor de proiectare şi execuţie de către CNI. Finalizarea proiectului de poate estima după contractarea lucrărilor de proiectare şi execuţie de către CNI“, precizează reprezentanţii Primăriei Piteşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Andrei spune:

    Primarul este cel care susține mesajele graffiti cu fc arges de pe ziduri? El a dat ordin poliției să nu se urmărească cei care distrug bunurile private și publice?

  • Rica spune:

    Ce legătură are una cu alta?! Graff-ul de pe zidul peluzei și de pe zidul de la intrare in Trivale sunt „cu omologare”, să zic așa…
    Cu ce te încurcă? Că nu înțeleg!

  • Ionut spune:

    Corect pentru zidul și gardul stadionului. Dar ”fc arges 56” de prin oraș este mesajul unora care uită că acea echipa a murit? Sau este manifestarea unor frustrați că cea de acum îi face de râs?

  • Teodor Enachioiu spune:

    Din pacate stadionul nu va arata asa ca in poza prezentata, cu ocazia prezentarii studiului de fezabilitate la o conferinta de presa de la Primaria Pitesti, schita propusa de catre cei ce a efectuat studiu este alta.
    Nu spuneti nimic despre faptul ca pretul de cost estimat este de 100 milioane de euro pentru 17500 de locuri, in conditiile in care stadionul Ghencea cu 35000 locuri a costat 94 milioane de euro, iar in acest caz vorbim de estimare, care va fi depasita cu cel putin 20% dupa realizare.
    Dar cind primesti bani de la Primarie sa „o lauzi” asa se intimpla….

  • Dan spune:

    Si atunci, la ce serveste mizeria aia de „polivalenta” pe care ati înfipt-o ca nuca-n perete, in mijlocul strazii pe varianta Craiovei-Prundu? Cred ca un proiect bun ar fi demolarea ei si demolarea celor care au aprobat constructia puscariei aleia…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90