New Profesional Consult 930 x 122

Raliul Argeşului

    PREGĂTIRI PENTRU RALIUL ARGEȘULUI

    Se fac pregătiri pentru un eveniment de top al Argeșului.
    „Depunem toate eforturile ca raliul să aibă loc în perioada stabilită: 25-27 iunie 2020. Colaborăm cu Federația Română de Automobilism Sportiv, autoritățile locale și cele centrale, pentru a găsi soluții ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță maximă pentru concurenți, spectatori și oficiali”, informează Consiliul Județean Argeș.

    Citiți și: Pitești. Stradă închisă temporar!

    Raliul Argeșului are o istorie îndelungată în motorsportul din România, fiind una din competițiile care a avut loc de-a lungul multor decenii.

    Cu o cultură a sportului bine înrădăcinată în județul Argeș, raliul a fost doar una din ramurile unde piloții locali au excelat. Începând cu 1971, Raliul Argeșului a desfășurat un număr de 18 ediții sub numele Raliul Pitești, Raliul Dacia și, în epoca modernă, Raliul Argeșului, fiind una dintre cele mai cunoscute competiții între raliurile românești în perioada anilor 1990. De asemenea, o ediție a Raliului României a avut loc tot pe probele speciale din jurul Piteștiului.

    Citiți și: Jandarmii argeșeni vor asigura ordinea publică la Raliul Argeșului

    Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și un lanț de farmacii din România.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3