NOR CURIER 930X122

intră în joc

PRIMĂRIA MIOVENI, PARTENER ÎNTR-O ACȚIUNE DE AMPLOARE

Primăria Mioveni, partener într-o acțiune de amploare. Cea de a patra ediție a proiectului sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” – iniţiat de Instituţia Prefectului-Judeţul Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar și cu sprijinul Primăriei Mioveni, Asociaţiei Sportive „Sportul pentru toţi”, Primăriei Ştefăneşti şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret – se va desfășura în perioada 13 octombrie-15 decembrie 2018.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Scopul acţiunii este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, prin acest proiect se urmăreşte îndrumarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi spre sportul de echipă.

Competiţia va include partide de baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Se vor putea înscrie elevi nelegitimaţi la disciplina la care participă, meciurile urmând să fie arbitrate de profesori de educaţie fizică şi sport – la etapele preliminare şi de arbitri acreditaţi – în fazele semifinale şi finale ale campionatului.

La fiecare ediţie, interesul elevilor de a participa a crescut, în acest an înscriindu-se 293 de echipe, cu 50 mai multe decât în 2017, urmând să fie implicați aproximativ 3.000 de copii din mediul urban şi rural.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 13 octombrie, la ora 10, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din oraşul Mioveni. Acolo se va disputa meciul inaugural, handbal fete-liceu, între echipa Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” şi cea a Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90