New Profesional Consult 930 x 122

baschet

ȘAPERA ȘI AI LUI, SPAIMA TÂRGU JIULUI! VEZI GALERIE FOTO!

BCM U Pitești își continuă pregătirile pentru debutul noului sezon competițional. În acest weekend elevii lui Hristu Șapera participă în Târgu Jiu la turneul amical Cupa Energia.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Piteștenii au înregistrat o primă victorie, învingând gazdele, pe Energia Târgu Jiu, cu 77-71. Publicul prezent la meci în Sala Sporturilor din localitate a fost unul numeros.

Imediat după acest turneu baschetbaliștii piteșteni ar urma să plece în Grecia, acolo unde, până pe 14 septembrie, vor susține partide amicale cu echipe locale. Ultimul turneu amical la care BCM U va participa înainte de startul oficial în noul sezon competițional va fi, între 19 și 21 septembrie, Cupa Steaua. Amintim că BCM U Pitești va debuta în noul sezon pe 27 septembrie, cu un meci în Cupa României în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3