930×122 CAPRA 5

mioveni

SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A SPORTULUI ÎN MIOVENI

Săptămâna Europeană a Sportului în Mioveni.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

În perioada 24-29 septembrie 2018, va avea loc Săptămâna Europeană a Sportului, un program finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, cofinanţat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene și de Ministerul Tineretului şi Sportului şi coordonat de Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

În Mioveni, activitãtile organizate în aceastã perioadã vor fi coordonate de Asociatia Judeteană Sportul pentru Toți – Argeş, în parteneriat cu Primăria, Centrul Cultural Mioveni, C.S. Dacia Mioveni 2012, C.S. Mioveni, Clubul Copiilor, Asociația Clubul Sportiv LTCM Mioveni şi cu unitățile şcolare din oraș.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Astfel, începând de luni, 24 septembrie, în Mioveni se vor organiza jocuri demonstrative pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber: fotbal, tenis de câmp, oină, volei, handbal, tenis de masă, baschet etc.

Activitățile vor avea loc în Centrul Civic și la bazele sportive de pe raza orașului.

Pentru cei interesați, participarea este liberă, iar înscrierile se fac la fața locului.

Vom reveni zilele următoare cu programul evenimentului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3