930 x122 grota rece

dobrin

STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”, OMOLOGAT PENTRU COMPETIŢII INTERNAŢIONALE

Primăria Piteşti a primit din partea Asociaţiei Internaţionale a Federaţiilor de Atletism certificatul clasa a III-a pentru stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: În sfârșit! Vestea care schimbă soarta noului stadion „Nicolae Dobrin”

Arena va putea astfel să găzduiască de acum înainte atât competiţii europene, cât şi de nivel mondial. Recent aici s-au desfăşurat campionatul naţional şi cel balcanic de atletism, investiţiile pentru pista de competiții, pista de încălzire omologată (singura din ţară) şi alte dotări fiind suportate de municipalitate. „Am fi putut primi o certificare clasa a II-a, dar nu avem sistem de cronometrare. Chiar şi aşa, doar pentru pista de atletism de la stadionul din Cluj-Napoca mai există certificare clasa a III-a. Noi avem acum aceeaşi agreere ca stadionul din Zurich, Elveţia, care a găzduit campionatele mondiale.”, a declarat azi, în conferinţă de presă, primarul Tudor Pendiuc.

Edilul a anunţat şi noi investiţii la stadion, la tribuna a II-a, acolo unde va fi amenajat un spaţiu expoziţional în parteneriat cu un investitor privat. De asemenea, a fost reluat proiectul pentru construirea unei săli polivalente, tot în zona stadionului „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90