930×122 CAPRA 5

adrian popescu săcele

STAGIU DE PREGĂTIRE PENTRU KARATIȘTII DIN MIOVENI

În perioada 11-13 decembrie în Poiana Brașov va avea loc stagiul anual național de pregătire a karatiștilor, sub îndrumarea maestrului Adrian Popescu Săcele (8 dan).

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

Vorbim despre unul dintre cei mai mari și mai titraţi maeştri de karate din România, formator de şcoală, iniţiator şi antrenor pentru numeroase generaţii de practicanţi.

Pentru cei 7 sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012 (Laurențiu Catrinescu, David Dumitra, Ariana Nițu, Leonard Vlad, Radu Ionescu, Alexandra Stanciu şi Cătălin Georgescu) care vor participa va fi un bun prilej să lucreze cu acest excepțional antrenor.

Citiți și: Echipa CS Dacia Mioveni are un nou antrenor secund

“Acest stagiu reprezintă un mod de cunoaştere a sportivilor între ei la nivel de relaţii interumane, de natură a promova karate-ul, dar şi de a identifica sportivii cu potenţial de a participa la competiţiile interne şi internaţionale.”, declară Sebastian Ene, antrenor la CS Dacia Mioveni 2012.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90