New Profesional Consult 930 x 122

albota

SUPORTER DE TOP PENTRU FC ARGEȘ! VEZI CARE VIP A FOST LA MECI!

Evoluțiile și rezultatele foarte bune ale lui FC Argeș Pitești 1953 încep să provoace reacții la nivel înalt. La cea mai recentă partidă disputată în Liga a IV-a, la sfârșitul săptămânii trecute, alb-violeții au avut în tribune un suporter de top. Chiar dacă nu a stat până la sfârșitul partidei pe care FC Argeș 1953 a jucat-o pe stadionul din Albota cu FC Curtea de Argeș, prezența VIP-ului poate fi interpretată ca un semnal de bun augur pentru alb-violeți.

Citiți și: Lux și eleganță! G&C Auto Dealer Pitești: O nouă destinație pentru pasiunea auto!

Este vorba de președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, care a venit la meci însoțit de directorul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, Sevastian Tudor, un fan al lui FC Argeș. Tecău a discutat în tribune cu Jean Vlădoiu, una dintre fostele glorii alb-violete care acum se implică în bunul mers al echipei de ligă județeană. FC Argeș Pitești 1953 a învins categoric FC Curtea de Argeş: 7-1.

Pentru piteşteni urmează două meciuri în deplasare, contra echipelor Victoria Buzoeşti şi AS Miceşti.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90