New Profesional Consult 930 x 122

baschet

UN PUBLIC DE NOTA 10! VEZI GALERIE FOTO!

Publicul s-a dovedit de nota 10 la meciul câștigat aseară de BCM U în fața lui BC Mureș Târgu Mureș. Tribuna Sălii Sporturilor a fost plină, piteștenii răspunzând astfel apelului pe care elevii lui Hristu Șapera l-au lansat zilele trecute, atunci când au chemat suporterii să vină în număr mare să îi încurajeze.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Tinerii din galerie au făcut spectacol. Au scandat pe tot parcursul meciului, iar coregrafia a fost și ea la înălțime. Desfășurarea unui drapel tricolor de mari dimensiuni a reprezentat poate cel mai reușit moment al show-ului. Iar pentru că în galerie erau suporteri ai lui FC Argeș, din coregrafie, chiar dacă la un meci de baschet, nu a lipsit imaginea inegalabilului Nicolae Dobrin. Suntem convinși că spectacolul se va repeta în această seară. Amintim că BCM U va juca astăzi, cu începere de la ora 18:15, al patrulea meci împotriva mureșenilor. Până acum scorul este de 2-1 pentru BC Mureș Târgu Mureș.

Partidele contează pentru play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, faza sferturilor de finală. (Foto Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90