Donaris 930 x 122

compania națională de investiții

VESTE PROASTĂ! REFUZ PENTRU STADIONUL LUI FC ARGEȘ

Refuz pentru stadionul lui FC Argeș. Proiectul de modernizare a stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești nu va fi finanțat cu bani de la bugetul de stat. Compania Naţională de Investiţii a refuzat cererea de finanțare primită în acest sens de la Primăria Pitești.

Citiți și: (VIDEO EXCLUSIV) MEGA-STADION, MULT AȘTEPTAT ÎN PITEȘTI

Compania și-a motivat refuzul susținând că prioritare pentru finanțare sunt investiţiile pentru cele patru stadioane din București care trebuie modernizate în perspectiva Euro 2020 (România va găzdui câteva meciuri), potrivit primarului Cornel Ionică.

În atare condiții, rămâne de văzut de unde vor veni banii (cel mai probabil, în întregime de la bugetul local) și când va fi modernizată arena, arenă aflată în proprietatea municipalității și pe care FC Argeș își va disputa partidele de pe teren propriu.

Citiți și: DE CE FC ARGEŞ NU JOACĂ MEREU ÎN NOCTURNĂ

Suporterii lui FC Argeș cer chiar construirea unui nou stadion având în vedere promovarea echipei în Liga a II-a de fotbal și, mai ales, perspectiva nu îndepărtată a revenirii pe prima scenă fotbalistică a țării. Microbiștii vor în Pitești un stadion destinat exclusiv fotbalului, fără pistă de atletism. Amănunte, AICI.

Nisan 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066