NOR CURIER 930X122

ajutoare

SPRIJIN PENTRU FERMIERII ARGEȘENI AFECTAȚI DE CRIZA COVID

 În perioada 25 septembrie – 23 octombrie 2020 se derulează sesiunea de depunere a cererilor de sprijin pentru fermierii afectați de pandemie. Este vorba despre măsura 21 „Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19” din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Cererile de sprijin temporar cu caracter excepțional aferente sectoarelor bovine, ovine / caprine, legume-fructe și cartofi, însoțite de documentele generale și specifice, pot fi depuse la centrele județene / locale ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), sau transmise prin fax, poștă sau format electronic scanat prin e-mail, cu condiția asumării prin semnătură de către beneficiar pe fiecare pagină a documentului transmis.

„Solicitantul de finanțare trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în Ghidul Solicitantului aferent acestei măsuri”, precizează Instituția Prefectului Argeș.

Citiți și: Se dau bani de la stat! Câte 100 de euro de hectar!

Ghidul solicitantului pentru măsură a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 285 / 23.09.2020 și este publicat pe site-ul MADR, APIA și AFIR, respectiv: www.madr.ro / www.apia.org.ro / www.afir.info.

 Foto descriptv: Kanal D

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90