930 x122 grota rece

accident

STATISTICA UNEI ZILE LA SMURD ARGEȘ: O INTERVENȚIE, LA FIECARE 52 DE MINUTE

Ce înseamnă o zi la SMURD Argeș putem înțelege doar dacă ne uităm pe statistica unei zile de muncă a eroilor care salvează vieți, cum a fost de 1 martie spre exemplu, când echipajele SMURD au gestionat 28 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în două situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Și ulterior, la ora 00:56, a fost semnalat un accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Dârmănești, soldat cu o victimă (pasager). Este vorba de o femeie de 25 de ani, care acuza dureri abdominale și care a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, iar ulterior a fost transportată la spital.

Echipaje cu autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești, Secția de Pompieri Costești și Garda de Intervenție Nr. 2 Topoloveni au intervenit, în același interval, pentru stingerea incendiilor izbucnite la un copac și la circa 10.500 de mp de vegetație uscată și mărăciniș în orașele Ștefănești și Costești și comunele Moșoaia, Călinești și Buzoești.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Toate acestea, pe lângă incendiul violent izbucnit aseară la acoperișul unei case, tip P+1, din localitatea Coșești, pentru care au intervenit trei echipaje cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Pitești.

(Foto: descriptiv. Sursă: Facebook Alice Schiopan ‎SMURD)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3