NOR CURIER 930X122

cosesti

(VIDEO) INCENDIU VIOLENT ÎN COȘEȘTI. COȘMARUL UNEI FAMILII CARE ȘI-A VĂZUT VILA ÎN FLĂCĂRI

Un incendiu violent a izbucnit duminică seara la o vilă din comuna Coșești. Trei ore și jumătate s-au luptat pompierii cu flăcările greu de stăpânit, spre disperarea proprietarilor, care au privit cum li se face scrum agoniseala de-o viață.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

„Incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la nivelul acoperișului.

Au ars aproximativ 500 de mp de acoperiș al casei de tip P+1, iar în interior au fost afectate parțial tavanul etajului 1 și sistemul de încălzire din camera centralei.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

La intervenție s-a acționat cu 3 autospeciale de stingere ale ISU Argeș și o autospecială de stingere de la SVSU Domnești, plus un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat”, precizează ISU Argeș.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru două femei, care au suferit atacuri de panică, dar care au refuzat transportul la spital.

„Este posibil ca incendiul să fi fost provocat de efectul termic al unui coș de fum neprotejat termic față de elementele combustibile”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

(Sursă foto/video: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90