New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat

10 ELEVI, LA MEDITAȚIILE GRATUITE OFERITE DE TINERII CONSERVATORI

Ieri au debutat meditațiile gratuite la matematică (M 2) pe care Tineretul Conservator Argeș le oferă elevilor care la vară vor susține examenul de bacalaureat. În prima zi a acțiunii au participat un număr de 10 elevi.

Citiți și: Decizie radicală! Ce se întâmplă cu profesorii ce meditează copii

Meditațiile au loc în fiecare miercuri, între orele 15 și 18, la sediul filialei județene a PC, situat în Pitești, pe strada „Armand Călinescu”, la numărul 44, și sunt susținute de o profesoară de la Colegiul Naţional ,,Vlaicu Vodă’’ din Curtea de Argeş.

,,Suntem îngrijoraţi de rezultatele din anii anteriori de la bacalaureat, acolo unde un procent foarte mare de elevi nu a reuşit să treacă examenul, picând mai ales proba de matematică. De aceea ne-am gândit să luăm măsuri înainte de a avea încă o generaţie cu rezultate slabe la examenul din vara aceasta şi, cu ajutorul unei colege de la organizaţia de tineret, care este şi profesoară de matematică, organizăm până la vară meditaţii gratuite pentru elevii care vor cu adevărat să ia o notă mai mare la examenul de la matematică, dar şi pentru elevii care nu işi permit să plătească meditaţii. Noi sperăm ca la acest program  să participe din ce în ce mai mulţi tineri, mai ales că începutul a fost  promiţător. Important este ca şi ei să vrea’’, declară pentru ePitești Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

Citiți și: Începe Bacalaureatul! Mesajul „generalului” Tudosoiu!

gic.ro

Comentarii

570 X 90 POSADA 3