NOR CURIER 930X122

Arges

12 JANDARMI DIN ARGEȘ, AVANSAȚI ÎN GRAD DE ZIUA ROMÂNIEI

Un ofițer și 11 subofițeri din Jandarmeria Argeș au fost avansați în grad cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Avansarea a fost făcută în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru profesionalismul dovedit în timpul executării misiunilor specifice, anunță Biroul de Presă al Jandarmeriei argeșene.

Ofițerul a fost avansat la gradul de colonel. Dintre cei 11 subofițeri, 2 au fost avansați la gradul de plutonier adjutant şef, 8 la gradul de plutonier adjutant şi unul la gradul de plutonier major.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Biroul de Presă al Jandarmeriei Argeș nu precizează numele celor 12 și nici nu furnizează fotografii cu jandarmii respectivi.

Amintim că Ziua Națională a fost și în Poliția argeșeană ocazie pentru avansări în grad. Detalii puteți (re)citi în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/35-de-politisti-argeseni-avansati-in-grad-de-ziua-nationala/. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90