930×122 CAPRA 5

accidente

2 MORȚI ȘI 8 RĂNIȚI! WEEKEND DE GROAZĂ PE DRUMURILE DIN ARGEȘ!

Poliția Rutieră a trecut în revistă accidentele grave care au avut loc la sfârșitul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă, pe drumurile din Argeș. Bilanțul este șocant: 2 morți și 8 răniți. Una dintre persoanele decedate avea doar 16 ani, iar 3 dintre răniți sunt copii: de 11, de 10 și, respectiv, de… 3 ani!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un biciclist a fost acroșat de un autoturism și a decedat

Wekend-ul „negru” a început încă de vineri. Un prim accident rutier foarte grav a avut loc pe raza comunei Bârla. În timp ce conducea un autovehicul dinspre Bârla către Tufeni un șofer a depășit o altă mașină, iar la revenirea pe sensul său de mers a acroșat un biciclist care mergea în aceeași direcție. Biciclistul, un bucureștean în vârstă de 65 de ani, a murit.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Copil de 3 ani, accidentat grav în orașul Costești

Tot vineri, pe strada „Pieței” din orașul Costești, un localnic de 28 de ani, deplasându-se un autoturism din direcţia strada „Victoriei” căre strada „Biserica Nouă”, a accidentat grav un minor de 3 ani. Nesupravegheat, micuțul a traversat strada la întâmplare.

A intrat cu motocicleta într-un șanț de scurgere

Un alt accident de circulație grav a avut loc vineri, pe drumul național 73 C, pe raza comunei Tigveni. Un motociclist în vârstă de 46 ani, cu domiciliul în Germania, care mergea dinspre Curtea de Argeș către Râmnicu Vâlcea, a pierdut din cauza neatenției controlul asupra ghidoanelor, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț de scurgere a apei. Motociclistul, care purta cască de protecție, a suferit răni grave, fiind transportat la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.

A murit la doar 16 ani din cauza inconștienței prietenului său

Seria „neagră” a continuat ieri, pe raza comunei Mihăești. Accidentul s-a produs la miezul nopții. Un tânăr de 18 ani din localitatea amintită a condus băut și cu viteză prea mare în condițiile în care drumul era în aliniament, iar autoturismul s-a răsturnat. Un adolescent de 16 ani aflat în autoturism a murit. Alți trei tineri din mașină, fiecare în vârstă de câte 21 de ani, au scăpat cu răni ușoare. Ca și șoferul, și pasagerii erau tot din Mihăești. Tânărul conducător auto teribilist și iresponsabil, care a scăpat teafăr și nevătămat, se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,74mg/l de alcool pur în aerul expirat).

Un alt copil, de 11 ani, rănit grav în timpul unei depășiri

Tot ieri un accident rutier s-a produs în comuna Bascov, lângă Pitești. Un tânăr de 21 ani din comuna Cicănești, în timp ce conducea un autoturism dinspre Pitești către Curtea de Argeș, nu s-a asigurat la o depășire și a lovit o altă mașină, condusă de un bărbat de 38 ani din Curtea de Argeș, care, la rândul său, se afla și el angajat într-o altă depășire. Un băiețel de 11 ani a fost rănit grav, iar o fetiță de 10 ani a suferit răni ușoare. Tot ușor a fost rănit și un alt pasager din autoturism, în vârstă de 38 de ani.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90