NOR CURIER 930X122

Arges

200 DE COPII, AZI LA POLIȚIA ARGEȘ: „UNDE E ACADEMIA DE MASCAȚI?” (GALERIE FOTO)

200 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 13 ani, însoţiti de educatoare, învățătoare, profesoare şi părinţi, au umplut astăzi curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş din Pitești. Motivul? Au fost „Porți deschise” cu ocazia Zilei Poliției Române.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Copiii au avut ocazia să ţină un pistol în mână, să urce în duba de Poliţie, să vorbească la staţia de emisie-recepție și să li se ia amprentele. Foarte încântaţi, câţiva dintre ei au purtat pe cap cascheta de poliţist. De asemenea, s-au fotografiat cu Beni, câinele ciobănesc german în vârstă de 7 ani al Poliției argeșene dresat să ia urma infractorilor şi pentru descoperirea de cadavre.

Micuţii au pus şi întrebări, unele de-a dreptul haioase. „Unde este Academia de mascaţi?”, a întrebat unul dintre ei, cu referire la trupele speciale de intervenție ale Poliției.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La finalul vizitei, copiilor le-a fost prezentat un exerciţiu al Serviciului de Acţiuni Speciale, care au simulat intervenția pentru prinderea unui intrus în sediul Inspectoratului.

Poliţiştii le-au pus la dispoziţie micuților și o tablă de scris cu marker, pentru a-și lăsa impresiile despre evenimentul de neuitat la care au asistat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90