NOR CURIER 930X122

autospeciale

250 DE NOI AUTOSPECIALE DACIA LOGAN PENTRU POLIȚIA ROMÂNĂ

Structurile operative ale Poliției Române au fost dotate cu încă 250 de autospeciale Dacia Logan, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cele 250 de autospecialele Dacia Logan au fost distribuite Inspectoratului General al Poliției Române și la alte 7 unități teritoriale: 79 pentru I.G.P.R., 32 pentru Poliția Alba, 31 pentru Poliția Hunedoara, 27 pentru Poliția Neamț, 24 pentru Poliția Vâlcea, 20 pentru Poliția Bacău, 19 pentru Poliția Brăila și 18 pentru Poliția Vrancea.

Autospecialele nou intrate în dotarea Poliției Române sunt destinate muncii operative și vor ajuta la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea serviciului polițienesc.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Reamintim că programul de înnoire al parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a debutat anul trecut, atunci când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport pentru structurile operative, dintre care 15 motociclete. De la începutul acestui an i-au fost repartizate încă 2.386 de autovehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică. De asemenea, în perioada următoare vor fi achiziționate 400 de autospeciale pentru Poliția Rutieră. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3